Fudbal

Tragedija

U saobraćajnoj nesreći poginuo bivši trener Sarajeva Miodrag Ješić

08/12/2022
FOTO: Facebook / SM Info

Na klupi Bordo tima proveo je 16 mečeva, upisao 9 pobjeda, dva remija i pet poraza

Miodrag Ješić, bivši fudbaler i trener Partizana, ali i Fudbalskog kluba Sarajevo, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Ruma – Jarak, prenio je N1. Beogradski mediji javljaju da je uviđaj završen, a vozač kamiona nije povrijeđen, niti je zadržan jer nije kriv za nesreću. Prema istim izvorima, on se kretao svojom trakom, a “Citroen” u kojem je bio Ješić je podletio pod kamion.

Na magistralnom putu Ruma- Jarak put je čist kao pista.

– Ovde se često dešavaju nesreće, jer u ovom selu puta, postoji pravac i vozači uglavnom voze brže od dozvoljenog jer je čistina i misle da sve vide, ali po svemu sudeći prevare se, jer često neko nastrada – kaže naš sagovornik.

Ješić je fudbalsku karijeru počeo u Žarkovu, a nakon toga preselio je u Partizan. Pet godina bio je šef stručnog štaba beogradskog tima, da bi nakon toga preselio u Tursku.

Povratnički mandat u Humsku trajao je samo jednu godinu, a nakon još dve sezone u Turskoj završio je igračku karijeru i otisnuo se u trenerske vode.

Trenersku karijeru započeo je u Radničkom iz Niša, a predvodio je između ostalih OFK Beograd, Partizan, Sfaxien, Altay, Slaviju iz Sofije, Al Arabi, Yangon United, ali i Fudbalski klub Sarajevo.

Na klupi Bordo tima proveo je 16 mečeva, upisao 9 pobjeda, dva remija i pet poraza.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.