Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

UEFA: Pet utakmica srbijanske lige pod istragom

01/06/2015

Najmanje pet utakmica nogometnog prvenstva Srbije nalazi se pod istragom Evropskog nogometnog saveza (UEFA) zbog sumnje u namještanje rezultata, prenosi Tanjug pisanje beogradskih Večernjih novosti.

UEFA je provela istragu u suradnji s Interpolom i Europolom, a u najmanje tri od pet slučajeva spominju se dueli OFK Beograda na Karaburmi.

Upravo zato, sazvana je današnja sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Srbije, a detaljan izvještaj podnijet povjerenik za integritet Milivoj Mirkov.

U izvještaju se, kako se navodi, do najsitnijih detalja prenose zapažanja promatrača s pojedinih uakmica, a prema nekim informacijama radi se o utakmicama OFK Beograd – Borac Čačak (1:0) od 21. ožujka i jedna utakmica Spartaka iz Subotice, dok su tri preostala sumnjiva susreta za sada ostala nepoznata za medije.

Poseban segment istrage UEFA bit će i podatak da su neke utakmice bile predmet sumnjivih uplata i munjevitog mijenjanja kvota u svjetskim kladionicama, prenosi Tanjug.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.