Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Derbi

Ulaznice za 117. vječiti bh. derbi u prodaji, cijene od dvije do 12 KM

sarajevo – zeljeznicar

d danas u prodaju su puštene ulaznice za 117. prvenstveni vječiti bh. derbi između fudbalera Sarajeva i Željezničara

Od danas u prodaju su puštene ulaznice za 117. prvenstveni vječiti bh. derbi između fudbalera Sarajeva i Željezničara, koji će se odigrati u 16. Premijer lige Bosne i Hercegovine u subotu, 3. novembra, od 17 sati na Olimpijskom stadionu ”Asim Ferhatović Hase-Koševo”, javlja Anadolu Agency (AA).

Cijene ulaznica su od dvije marke za djecu do 14 godina do 12 za zapadnu tribinu, kada je kupuju osobe koji nisu članovi Fudbalskog kluba Sarajevo. Za ulaznicu za tribinu sjever-Vedran Puljić, navijači članovi klubova morat će izdvojiti pet maraka (drugi 10 KM), istok osam (10), zapad 10 (12). Cijena karte za južnu tribinu gdje su tradicionalno navijači Željezničara je jedinstvena i iznosi 10 KM.

”Osim na prodajnim mjestima u Sarajevu, ulaznice je moguće kupiti i preko servisa kupikartu.ba. Na dan utakmice na platou ispred stadiona ‘Asim Ferhatović Hase’ biće moguća kupovina ulaznica na samo jednom prodajnom mjestu, na velikom parkingu ispred istočne tribine. Zbog te činjenice svim navijačima preporučujemo da svoju ulaznicu nabave ranije kako bi izbjegli gužvu na blagajni ispred stadiona”, istakli su danas iz FK Sarajevo.

Poslije 15 odigranih kola u Premijer ligi BiH fudbaleri Sarajeva prvi su na tabeli sa 33 osvojena boda, dva više od Zrinjskog i pet u odnosu na trećeplasirani Željezničar.