Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

United nikad gori: Mi smo najnesretniji klub u ligi!

mourinho

Jose Mourinho nije krio razočaranje remijem (1:1) na Old Traffordu protiv Arsenala.

Iako je i u 12. utakmici koju je ukupno vodio protiv ‘topnika’ ostao neporažen (pet pobjeda i sedam remija), Portugalac je itekako tužan jer je Manchester United samo u sezoni 2004/05 imao manje (18) bodova nakon 12 odigranih kola (sada je na 19).

Također, United je sada odigrao već tri prvenstvena remija u nizu na Old Traffordu i to mu je prvi put od travnja 1992. godine.

“Mi smo najnesretnija ekipa u ligi. U zadnja tri domaća remija nismo imali sreće. Protiv Stokea i protiv Burnleyja smo trebali pobijediti 5 ili 6:0, a protiv Arsenala barem 2 ili 3:0”, rekao je Mourinho pa nastavio:

“Bili smo puno bolji tim. Neću reći da oni nisu željeli pobijediti, ali nisu imali nikakvih prilika za pobjedu. Danas nisu mogli biti onaj uobičajeni Arsenal jer smo mi odbrambeno bili fenomenalni. Igrali smo kvalitetan nogomet i zabili odličan gol. Imali smo nakon toga prilike da riješimo utakmicu, ali Rojo i Pogba nisu pogodili. Tako da, oni su imali sreće. Ali, to je jednostavno nogomet”, priznao je Mounrho koji je potpuno ‘poludio’ na utakmici kada u 35. minuti nije sviran penal za njegovu ekipu:

“Ne želim pričati o tome. Imam dobar odnos s Marrinerom i siguran sam da nije bilo namjere ako je pogriješio. Sjećam se riječi koje nam je rekao u tunelu. Rekao mi je: “Ne želim da se mene uopće vidi. Samo želim odraditi svoj posao najbolje što mogu”. On ne želi biti zvijezda, ne želi biti u središtu pozornosti. On je iskren i pošten čovjek i odličan sudac. Pogledao sam snimak nekoliko puta i ja znam što je ispravna odluka, ali ne želim reći jer je on dobar sudac koji se trudi da radi svoj posao najbolje što može”, naubičajeno je pomirljivog tona rekao Mourinho.