Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vrančić odbio Huddersfield

mario-vrancic1

Mario Vrančić se ustalio u timu Norwicha, a nakon niza kvalitetnih izdanja, jučer je govorio za stranicu Transfermarkt.de. Iako je nakon godina ranog djetinjstva u domovini kasnije živio samo u Njemačkoj, Vrančić se već navikao na Englesku, a priznaje da su mu pomogli ljudi u Norwichu i njihov mentalitet. Ključ za prelazak u Championship bio je trener Daniel Farke.

– Kad sam došao od Nijemaca sam zatekao samo Timma Klosea. S Farkeom govorim na njemačkom i on mi je mnogo pomogao, rekao je.

Otkrio je da Norwich nije bio jedini klub koji ga je ljetos tražio.

– Imao sam i ponudu Huddersfielda, ali sam ipak odličio preći u Norwich. Zanimljivo je da mi je nekadašnji saigrač iz Mainza Halbenglander govorio da ću jednog dana igrati za Norwich. Championship je kvalitetno prvenstvo, a meni je sve lakše zbog dobrog odnosa s trenerom. U početku sam imao poteškoća, ali sad su stvari na svom mjestu, dodao je.

Otkrio je da je u kontaktu s igračima Darmstadta, kluba za koji je nekad nastupao, a kazao je i da je za njega bolno to što bivši klub nastupa već u trećem njemačkom rangu.