Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za kl

Željo za jedan dan rasprodao ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu

grbavica karte
FOTO: Fena

Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar

FK Željezničar večeras se oglasio saopštenjem za javnost nakon što su puštene karte u prodaju za utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige protiv azeberježdanskog Neftchija.

Ogroman interes vlada za ovu utakmicu, a danas su zabilježene i velike gužve na prodajnom mjestu. Iz kluba su saopštili kako je istočna i zapadna tribina rasprodana za evropski duel Želje.

“Nakon prvog dana prodato je 60 posto kapaciteta naše Grbavice. Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu.

FK Željezničar zahvaljuje vjernim navijačima i članovima kluba na izuzetnom interesu za predstojeći spektakl protiv Neftcija. Istovremeno, naglašavamo da je Klub razmatrao angažman agencije i opciju online kupovine ulaznica, ali u ovom trenutku tehnički nije bilo moguće osigurati da samo aktivni članovi Kluba imaju prednost prilikom online kupovine na što je utjecao i mali vremenski rok za pripremu.

Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar.

Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar. Ulaznice i sutra mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba”, naveli su iz kluba.