Fudbal

Trener Reala

Zidane o zvižducima Baleu: Svim najboljim igračima se to desilo

24/11/2019

Čestitao sam Baleu na dobroj utakmici, kao i svim ostalim igračim

Zinedine Zidane održao je konferenciju za medije nakon pobjede njegovog Reala nad Sociedadom na Santiago Bernabeu (3:1).

“Loše smo ušli u utakmicu. Ne mislim samo na gol koji smo primili, to se događa, način na koji smo prenosili loptu je bio loš. Bili smo spori i mučili smo se. Onda smo dali gol na kraju prvog poluvremena i u drugo ušli puni adrenalina. Možemo biti jako zadovoljni drugim poluvremenom”, rekao je Zidane pa dodao:

“Sve smo bolji iz dana u dan, ali moramo se nastaviti poboljšavati. To pokušavamo svaki put kad igramo, a pokušat ćemo i u utorak.”

Nakon kratkog rezimiranja utakmice, Zidane je komentirao situaciju s Garethom Baleom kojem su navijači zviždali.

“Čestitao sam Baleu na dobroj utakmici, kao i svim ostalim igračima. Nismo pričali o zvižducima. Svim najboljim igračima to se dogodilo u nekom trenutku, a sada je Baleov red. Ušao je u igru i odigrao sjajno, nema problema među nama”, rekao je Zidane pa dodao:

“Ne mogu reći da su zvižduci nepošteni, svako ima pravo na svoje mišljenje. Bitni smo mi i ono što nama treba da bismo sljedeću utakmicu bili još bolji. Trebaju nam navijači. Sve što Bale želi je biti dio ekipe, što je i bio”, zaključio je Zidane.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.