Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trener zrinjskog

Žižović: Najvažnije je da smo imali igru i da smo ulazili u prilike

zrinjski – evropska liga 1

Trener Zrinjskog Žižović zadovoljan je rezultatom i prolaskom u narednu fazu kvalifikacija za grupnu fazu Evropa lige, ali očekuje bolje igre tima u nastavku sezone

Veoma dobru partiju pružili su večeras fudbaleri Zrinjskog koji su pobijedili s 3:0 Differdange iz Luksemburga i plasirali se u drugo pretkolo Evropske lige.

Nakon nešto slabijeg otvaranja sezone u Premijer ligi, Zrinjski je u Evropi konačno zaigrao po želji svojih navijača, a to je razveselilo i trenera Mladena Žižovića.

Uz čestitke upućene igračima nakon meča, Žižović je napomenuo da je i večerašnji meč do prvog pogotka “bio mučenje” za njegove igrače.

“Kao da imamo blokadu dok tražimo željeni rezultat. Tražili smo i svoju igru sve do vodećeg pogotka. Probili smo psihološku barijeru i na kraju kada se podvuče crta, mogu reći da je bilo dobro. Nadam se da će dalje biti još i bolje”, izjavio je nakon meča Žižović.

 

Obradovali su ga nastupi Nemanje Bilbije, Miloša Filipovića i Ognjena Todorovića, igrača od kojih se najviše očekuje.

“Bilbija je uvijek jedna od najvažnijih karika u Zrinjskom. Sretan sam i zbog FIlipovića, ali i mladih Bašića i Mašića koji su asistirali. Drago mi je, naravno, i zbog Ivančića koji je pogodio na prvom nastupu za Zrinjski. Najvažnije je ipak da smo ulazili u prilike i da smo imali igru. Ona će, nadam se, ubuduće biti još i bolja. Uskoro će i mini pauza i ona će za nas dobro doći. Želja nam je neke igrači vratiti u optimalnu formu”, dodao je Žižović.