Zlatan poručio Ronaldu: U PSG-u postoji samo jedan šef

ibrahimovic-et-le-psg-enragent_165128

Posljednih sedmica svjetski mediji pišu o potencijalnom odlasku Cristiana Ronalda u PSG.

Razlog je Ronaldovo”šaputanje” s PSG-ovim trenerom Laurentom Blancom i vlasnikom pariškog kluba Nasserom Al-Khelaifijem nakon utakmice Real Madrida i PSG-a u Ligi prvaka.

Što o tom potencijalno senzacionalnom transferu misli glavni igrač PSG-a Zlatan Ibrahimović otkrio je u razgovoru za Gazzettu dello Sport, nakon što je po 10. put proglašen najboljim nogometašem Švedske.

“Bez obzira na to što kažete ili napišete, u PSG-u postoji samo jedan šef”, rekao je Šveđanin pa nastavio.

“Od početka se smatram dijelom ovog projekta. Sada je sve puno lakše kada smo izgradili odličnu ekipu”, smatra Ibra, a o svojim planovima za budućnost kaže:

“Sve je moguće. Trenutno se osjećam sjajno i igram jako dobro, ali ne mogu znati što će biti za šest mjeseci. Dok god osjećam da i dalje pridonosim ekipu na terenu ja ću igrati”, zaključuje Ibra.

Ibrahimović je Portugalcu poslao jasnu poruku što može očekivati ukoliko se odluči prihvatiti silne milione dolara koje mu nude PSG-ovi moćnici.

Svi su upoznati s Ronaldovim egom i s time koliko zapravo voli i traži da se sve vrti oko njega. Šveđanin je i više nego jasno dao do znanja da dok je on u Parizu to neće tolerisati.