Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Our Business"

Bizarna borba: Ušla je u kavez s muškarcem teškim 240 kila…

New Project (63)

Ona je još na početku svoje profesionalne karijere, u kojoj ima četiri pobjede i poraz, ali je pokazala da znanje i vještina znače puno više od ogromne mase, pa se youtuber nije dobro proveo

Nema sumnje da je ovaj vikend jedan od najbizarnijih kada su borilačke vještine u pitanju. U Los Angelesu su se u egzibicijskom okršaju borile legende u pedesetima Mike Tyson i Roy Jones Jr., u predborbi je youtuber Jake Paul nokautirao bivšu NBA zvijezdu Nate Robinsona.

No, najbizarnija borba protekle večeri dogodila se na drugom kraju svijeta, u Rusiji.

I tamo je jedan od protagonista bio youtuber, 240 kilograma teški Grigorij Čistjakov, koji se na priredbi Our Business suprotstavio 63 kilograma teškoj profesionalnoj MMA borkinji Darini Mazdjuk.

Ona je još na početku svoje profesionalne karijere, u kojoj ima četiri pobjede i poraz, ali je pokazala da znanje i vještina znače puno više od ogromne mase, pa se youtuber nije dobro proveo.

Na dolasku u kavez Čistjakov se bahato gegao, a nakon ulaska je legao i valjao se po njemu. Kad je borba počela, pokušao je pritisnuti protivnicu uz žicu, ali ona je izdržala veliki pritisak dok ih sudac nije razdvojio.

Zatim ga je pogodila s nekoliko udaraca, uslijed kojih se srušio na pod, a onda ga nastavila mlatiti po glavi dok sudac nije prekinuo ovaj cirkus. Pogledajte kako je sve proteklo…