Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sjajna rukometašica

Ćamila iz Mostara 2018. preživjela pakao, a sada vodi Hrvatsku do medalje na Euru

Ćamila oduševljava svojim golovima na Euru, gdje je Hrvatska došla sve do polufinala

Možda vam ime Ćamile Mičijević do skora nije zvučalo poznato, ali ona je nevjerovatna rukometašica za koju danas zna gotovo cijela Hrvatska, ali veliki dio BiH.

Ćamila oduševljava svojim golovima na Euru, gdje je Hrvatska došla sve do polufinala, a kada niko ne uspije zabiti, Ćamila uzme loptu i projektilom s deset metara izludi protivničku odbranu.

Ćamila je jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, ima 26 godina i dobri je duh reprezentacije. Ćamila je ona koja pokreće čudesnu atmosferu koja ovih dana vlada u taboru ženske reprezentacije, a svi znamo da bez dobre atmosfere nema ni uspjeha, koliko god bili dobri, piše Gol.hr.

Mičijević je iz Mostara. Igrala je u nekoliko mostarskih klubova, a stručnjaci su je zapazili u riječkom Zametu, gdje je svojom visinom (194 cm) dominirala u igri.

Ćamila je četiri godine igrala u Dunajvarosu, a onda je stigla ta 2018. godina. Ćamila tu godinu neće pamtiti po dobrome, teško je ozlijedila koljeno.

Nakon što se vratila, u prvoj utakmici ponovno je ozlijedila koljeno i nastavila s pauzom od rukometa. Vratila se nakon operacije i danas igra u francuskom Metzu.

”Može, kako ne može. Sve može kad Bog tako želi. E pa, hvala Bože na ovim suigračicama jer s njima je igra više od igre”, napisala je Mičijević na Instagramu i objavila fotografije iz bolnice.

Ćamila je bila sjajna protiv svih, a kada ne igra, onda vodi svoju emisiju na društvenim mrežama Hrvatskog rukometnog saveza. U emisiji ”Kod Ćamile na fotelji” izmjenjuju se gosti, a ona ih ispituje zanimljiva pitanja koja uveseljavaju mnoge.