Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Warriorsi rasturili Nuggetse

Cousins obrukao Jokića pa ga “tražio po dvorani” (VIDEO)

cousins

Do pobjede ih je vodio sjajni DeMarcus Cousins koji je pod košem bio nezaustavljiv za Nikolu Jokića

U meču dvije najbolje ekipe Zapadne konferencije NBA lige Golden State Warriorsi kod kuće su bez problema svladali Denver Nuggetse 116:102.

Denver se držao u prvoj četvrtini koju su izgubili sa šest poena razlike, ali Warriorsi su otišli na dvocifrenu prednost do poluvremena i Nuggetsi se do kraja utakmice nisu uspjeli približiti. U jednom trenutku imali su ogromnu prednost od 30 razlike.

Do pobjede ih je vodio sjajni DeMarcus Cousins koji je pod košem bio nezaustavljiv za Nikolu Jokića. Završio je s 28 poena, 13 skokova, 5 asistencija, dvije ukradene lopte i blokade. S druge strane, Jokić nije imao svoju večer. Zabio je 10 poena, a tome je dodao pet skokova i šest asistencija. Također, imao je i šest izgubljenih lopti.

Nakon što je izašao iz igre kod vodstva od 30 razlike, Cousins je i provocirao Jokića gestikulacijom koja je govorila da ga nije vidio na terenu u ovoj utakmici.

Kladionica Meridian ima vrhunske kvote na košarkaške mečeve, koje možete da pogledate OVDJE. Ukoliko želite da vaš Meridianbet račun dopunite u nekoliko klikova na raspolaganju su vam Kliker i xBon, a na svaku uplatu ovim vaučerima dobijate 5% bonusa.