Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

milioni ih odmah zapratili

Meghan Markle se vratila na Instagram, ali ne baš sama

New Project

Markle je svoje ranije profile na društvenim mrežama deaktivirala prošle godine prije udaje za princa Harryja

Meghan Markle (37) ne može bez starog načina života čak ni godinu dana nakon što je postala vojvotkinja od Sussexa.

Naime, ona i princ Harry (34) otvorili su profil na Instagramu.

Objavili su nekoliko fotografija s prošlogodišnje turneje kada su posjetili Maroko, Novi Zeland, Australiju, Fiji, ali i crno-bijelu fotografiju koju ostali službeni profili kraljevske porodice nikad nisu objavili. Za manje od 24 sata nakon otvaranja profila, zapratilo ih je 2,2 miliona ljudi. Oni su u međuvremenu zapratili tek 22 profila.

Početkom marta britanska kraljevska porodica objavila je smjernice ponašanja za posjetitelje službenih profila njenih članova na društvenim mrežama uz upozorenje da će blokirati sve one koji ondje budu ostavljali uvredljive komentare.

Kako prenosi BBC, objave na profilima Clarence Housea, Kensingtonske i Buckinghamske palače bit će skrivene, izbrisane ili čak prijavljene policiji.

Odluka je uslijedila nakon informacija po kojima se tehničko osoblje britanskog dvora bori s porastom zloupotrebe sadržaja Kate Middleton i Meghan Markle.

Markle je svoje ranije profile na društvenim mrežama deaktivirala prošle godine prije udaje za princa Harryja.

U decembru 2017., nedugo nakon zaruka imala je 1,9 miliona pratitelja na Instagramu i više od 350.000 na Twitteru, a njena Facebook stranica imala je 800.000 lajkova.