Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Povrijeđen u nesreći

Crvena zvezda se oglasila o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića

kuzmic-2

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući, naveli su iz beogradskog kluba

Košarkaški klub Crvena zvezda obavijestio je javnost da je zdravstveno stanje košarkaškog reprezentativca Srbije Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući, naveli su iz beogradskog kluba.

“O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedjelju brine izuzetan ljekarski tim u Urgentnom centru i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedjelju u bolnicu u teškom stanju”, navodi se u saopštenju.

Ognjen Kuzmić je u ponedjeljak ponovo detaljno pregledan, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 sata nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije doživio je u nedjelju tešku saobraćajnu nesreću na putu Banja Luka-Prijedor u Ramićima. Kuzmić je poslije nesreće smješten na UKC Republike Srpske u Banjoj Luci, a potom je hitno prebačen u Beograd.