Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Adria Tour

Dimitrov pobijedio Lajovića, Džumhur predao meč

dzumhur bg (1)

U prvom meču u svojoj grupi Novak je poslije 37 minuta igre nadigrao Viktora Troickog rezultatom 4:1, 4:1 i zauzeo čelnu poziciju u grupi

Teniski turnir humanitarnog karaktera “Adria Tour” nastavljen je danas u Beogradu i to mečom u kome je Grigor Dimitrov savladao Dušana Lajovića, a Damir Džumhur predao je meč Dominicu Thiemu zbog povrede, javlja Anadolu Agency (AA).

Grigor Dimitrov ubilježio je prvu pobjedu na turniru u okviru grupe koju predvodi Dominic Thiem.

Teniser iz Bugarske, 19. na ATP listi, savladao je Dušana Lajovića iz Srbije rezultatom 2:1, po setovima 4:3 (7:2), 3:4 (5:7), 4:1.

U okviru drugog meča u grupi Dominic Thiem je poveo sa 2:0 u prvom setu protiv Damira Džumhura kada mu je teniser iz Bosne i Hercegovine predao susret zbog povrede.

U prvom meču u svojoj grupi Novak je poslije 37 minuta igre nadigrao Viktora Troickog rezultatom 4:1, 4:1 i zauzeo čelnu poziciju u grupi.

Osim dnevne sesije, održava se i večernja sesija koja bi trebalo da počne u 19 sati, dok će finale biti organizovano sutra.

Osim u Beogradu, turnir će biti održan u Zadru 20. i 21. juna, a trebalo bi da bude održan i u Banja Luci 3. i 4. jula. Turnir neće biti u Crnoj Gori.

Završnica turnira planirana je u Sarajevu 5. jula kada bi Novak Đoković trebalo da igra egzibicioni meč s Damirom Džumhurom.

Svi prihodi od turnira će ići za humanitarne projekte širom regiona, među kojima i fondacija “Novak Đoković”.