Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

počeli trenirati

Holyfield i Tyson se ne šale: “Naši menadžeri su u kontaktu”

Tyson_Holyfield

Da je Holyfield ozbiljan u svojim namjerama pokazuje i činjenica da je oko sebe okupio sjajan tim za pripremu, a u njemu se između ostalih nalazi i bivši prvak Vladimir Kličko

Evander Holyfield, bivši teškaški bokserski prvak po WBA i IBF organizaciji, najozbiljnije se sprema za eventualni novi meč protiv Mikea Tysona.

Američki borci dali su naslutiti kako bi mogli još jednom ukrstiti rukavice u ringu, ovog puta u meču koji bi prije svega imao humanitarni karakter. Nakon sitnih prozivki, oba borca su se prihvatila treninga i njihova borba djeluje sve izglednije. Holyfieldu je danas 57 godina, dok je Tyson četiri godine mlađi.

Da je Holyfield ozbiljan u svojim namjerama pokazuje i činjenica da je oko sebe okupio sjajan tim za pripremu, a u njemu se između ostalih nalazi i bivši prvak Vladimir Kličko.

Holyfield je jako uzbuđen oko eventualnog povratka:

“Osjećam se snažnije svakog dana. Jedva čekam da se ponovno vratim u ring”, napisao je na svojem Twitteru.

O tome hoće li njegov povratnički meč biti protiv Tysona kratko je rekao:

“Naši menadžeri su u kontaktu. Ništa nije sigurno, ali moglo bi se ostvariti. Idemo prema tome.”

Podsjećamo, Holyfield i Tyson borili su se dvaput u karijeri, daleke 1996. i 1997. godine. U prvom meču Holyfield je nokautirao Tysona i uzeo mu titulu prvaka, dok se u uzvratu dogodio najpoznatiji incident u povijesti boksa. Frustrirani Tyson je u trećoj rundi odgrizao Holyfieldu komadić uha zbog čega je izgubio borbu diskvalifikacijom.