Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nba

Igrač Wizardsa na utakmicu stigao u šokantnom outfitu: Navijači predlažu 15 utakmica suspenzije

New Project – 2021-11-23T104615.917
Kyle Kuzma / FOTO: Screenshot / Youtube

Fanovi su bili prilično kreativni u ismijavanju Kuzme

Nije neka novost da je NBA liga više od sporta i da je njena šoubiznis strana nerijetko važnija od onog što se događa na parketu. Tako se, između ostalog, puno pazi na to u čemu košarkaši dolaze na utakmice.

Neki od njih, poput Russella Westbrooka, pokušavaju biti modne ikone, ali čovjek koji je ovog ljeta bio dio razmjene za njega sinoć je pomakao granice ekscentričnosti. Ili neukusa, ovisno kako ko gleda.

Kyle Kuzma u dvoranu Washington Wizardsa pred utakmicu protiv Charlottea ušetao je u ogromnom ružičastom džemperu, čiji su mu rukavi sezali do koljena. Svojim je modnim izričajem zgrozio cijeli internet, kako fanove, tako i kolege košarkaše.

“Nema je**** šanse da si to obukao! Neću ti ovo lajkati jer je skandalozno”, napisao mu je donedavni suigrač LeBron James, na što ga je ovaj pokušao razuvjeriti.

Kako su kritike pristizale, promijenio je ploču i počeo se pravdati da je vani bilo hladno.

Fanovi su bili prilično kreativni u ismijavanju Kuzme te pisali kako izgleda kao da je jedno dijete drugom stalo na ramena da se pokušaju prošvercati na utakmicu, dok su mu drugi poručili da je za ovaj outfit zaslužio 15 utakmica suspenzije.

Za početak je “kažnjen” porazom Wizardsa od Charlottea 109:103.