Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za ep

Kamenjaš pred Kipar: Ne bježimo od te ulogu i idemo na pobjedu

kosarkasi bih
Foto: KSBiH

Cantar bh. tima Kenan Kamenjaš u izjavi za službenu stranicu Košarkaškog saveza BiH kazao je da će ekipa večaras obaviti u trening u Eleftheria Sports Areni

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon četverodnevnih priprema u Tuzli danas je u popodnevnim satima doputovala je Nikoziju gdje će sutra protiv domaće selekcije Kipra odigrati uvodni susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025.

Cantar bh. tima Kenan Kamenjaš u izjavi za službenu stranicu Košarkaškog saveza BiH kazao je da će ekipa večaras obaviti u trening u Eleftheria Sports Areni.

– Po dolasku na Kipar odmorili smo se koliko je to bilo moguće. Večeras ćemo odraditi lakši trening, zavisno kako su to zamislili kondicioni i glavni trener. Sutra imamo jutarnji trening. Iskreno se nadam da ćemo biti spremni za utakmicu u kojoj smo favoriti. Ne bježimo od te ulogu i idemo na pobjedu – kazao je Kamenjaš.

Susret Kipar – BiH igra se sutra od 18 sati po našem vremenu, uz direktan TV prenos na kanalu Sport Klub 3.

Narednu utakmicu kvalifikacija “Zmajevi“ će igrati 26. februara u tuzlanskom Mejdanu (19 sati) protiv selekcije Francuske.