Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ZAVRŠNICA NBA LIGE

Kvote i bonusi u Meridianu eksplodirale! 

710x380px-NBA-plejof–BONUS–baneri-PR

I najvjerniji fanovi gotovo da ne pamte ovako turbulentnu sezonu! Meridian poklanja specijalni poklon za plej-of najpopularnije košarkaške lige svijeta!

Košarkaška javnost širom svijeta, više je nego uzbuđena. Sve oči su uprte u mladog centra Denver Nagetsa, Nikolu Jokića. Ključ sezone upravo leži u tom fenomenalnom momku iz Srbije, rodom iz grada Sombora. Srbin je zaludio svojim igrama kompletnu globalnu javnost, i stvarno postao već u potpunosti formirana NBA zvijezda. U noći između srijede i četvrtka izabranici Majk Melouna igraju četvrtu utakmicu za izjednačenje sa ekipom iz „grada anđela“!

NBA plej-of je definitivno u punom gasu, ali u najboljoj sportskoj kladionici Meridian, kao i uvijek tempo se prati, te najbolja ponuda, najbolje kvote i specijali uvijek su na vrhuncu da od pravog poznavaoca naprave dobitnika!

Utakmica je zakazana za 03.00h nakon ponoći, dok je peti susret predviđen da bude 12. septembra u jedan sat iza ponoći. Ukoliko savladaju Kliperse, Denver bi u polufinalu išao na boljeg iz susreta Los Anđeles Lejkers – Hjuston Rokets.

Teksaški tim je zahvaljujući još jednoj maestralnoj minijaturi Džejmsa Hardena, poveo u seriji protiv Lejksera, ali tim iz „grada anđela“ se odlučno pribrao, te preokrenuo rezutat u svoju korist, te u sinoćnoj utamici savladao ekipu iz Hjustona rezultatom 112:102. Prvi polufinalist je poznat. To je ekipa Majami Hitsa, koja je sve vrijeme držala gotovo sve konce u svojim rukama u seriji sa Milvoki Baksima.

Vrlo napeta borba za novog polufinalistu je u seriji Boston Seltiks –  Toronto Reptors. Veliki preokret nakon vodstva Toronta od 2:0, do 3 vezane pobjede Bostona, veliki su izazov za branioca trona. Da li će se Raptorsi sabrati ili ne?

Ovaj septembar je svakako jedan od najuzbudljivijih ikada u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi svijeta. Naravno naše želje su da mladi Somborac, Nikola Jokić na svojoj ruci ponese prsten pobjednika. Ali, ko god da osvoji ligu u „najluđoj sezoni ikada“, u sportskoj kladionici Meridian, čeka te najveći izbor opklada, ali i nevjerovatni bonus na broj parova koji ide do 1000%. Ukoliko si više fan onlajn-a, pravo mjesto je meridianbet.ba, gdje te za registraciju čeka bonus od 10 KM dobrodošlice, BEZ USLOVA! Meridian – jednostavno više od igre!