Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lamar Odom morat će ponovo učiti da hoda i govori

Lamar-Odom234

Bivša NBA zvijezda Lamar Odom bio je u životnoj opasnosti i završio je u bolnici nakon što su ga predoziranog našli na podu bordela u Las Vegasu. NBA košarkaš dobio je novu priliku za život.

Ljekari su potvrdili kako je izvan opasnosti, ali očekuje ga oporavak koji će trajati mjesecima. Neka oštećenja na njegovim organima ostat će trajna, a porodici je rečeno kako će Lamar opet morati naučiti govoriti i hodati. Khloe Kardashian ni u jednom trenutku nije napuštala Lamarovu sobu, a TMZ piše kako je obećala biti uz njega sljedećih mjeseci sve dok ne bude bio sposoban sam sjediti i pisati poruke na mobitelu.

lamar-odom-and-khloe-kardashian

Iako već neko vrijeme ne žive zajedno, njihov službeni brak još nije ovjeren iako su oboje potpisali papire za razvod. Sudac koji je vodio njihovu brakorazvodnu parnicu još uvijek nije potpisao dokumente.

On joj je rekao da je voli čim se probudio iz kome, a i reality zvijezda je nedavno priznala kako je Lamar njena najveća ljubav.

Khloe je zadnjih nekoliko mjeseci u vezi s košarkašem Jamesom Hardenom. Otkada je Lamar završio u bolnici, nisu se vidjeli, a sada su krenule glasine kako ju je i on prevario sa striptizetom.