Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sreći nema kraja

Lana: Volim vas ljudi! Lanin otac: Nije lako biti treći u kući, a ne treći u svijetu

lana pudar velibor pudar

Nisam znala gdje su ostale plivačice, vidjela sam samo Korejku pored mene, ali sam plivala najbolje što mogu

Sa suzama radosnicama otac Lane Pudar, Velibor dočekao je kraj istorijske utrke i bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

“Presretan sam naravno. Nije lako biti treći u kući, a ne treći u svijetu. Ovo je ogroman uspjeh”, kazao je Velibor Pudar “Avaz“.

Oduševljenje koje je izazvao uspjeh mostarske sirene i čestitke koje stižu sa svih strana nema vremena pratiti zbog poziva i poruka koje stižu iz cijelog regiona.

lana pudar dodjela medalja
FOTO: Screenshot

“Nisam ništa otvarao, vjerujte mi, ne mogu da stignem od poziva i poruka. Drago mi je što su prve čestitke stigle su iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Slovenije… Cijeli region je navijao za Lanu, a njen uspjeh povezao nas je sve. Zato mi je srce još veće. To je nešto veliko za mene”, poručuje Velibor Pudar.

Čeka ga večernji trening, ali kaže da će samo pozdraviti momke i ide proslaviti bronzanu medalju zlatnog sjaja svoje kćerke.

Lana: Nisam znala gdje su ostale plivačice

“Veoma dobar osjećaj, jučer sam imala lošu utrku, sada sam pokušala plivati najbolje što mogu i ostvarila sam ovaj rezultat. Volim vas ljudi”, rekla je Lana Pudar nakon osvojene bronze na Svjetskom prvenstvu Dohi.

“Nisam znala gdje su ostale plivačice, vidjela sam samo Korejku pored mene, ali sam plivala najbolje što mogu”, kazala je nakon utrke Lana.

Podsjećamo, najbolja bh. plivačica Lana Pudar osvojila je treće mjesto u finalu Svjetskog prvenstva u disciplini 200 metara delfin. Utrku je isplivala s vremenom 2:07.92.