Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igrač Lakersa

LeBron James: Luka Dončić mi je omiljeni igrač

lebron james ss yt

Rekao je da mu je omiljena knjiga Alhemičar, najdraži filmovi Gladijator i Kum, a najdraže mjesto za odmor Capri u Italiji

LeBron James ove sezone s LA Lakersima nije ušao u doigravanje, ali ostaje u kontaktu s fanovima, pa je noćas na Twitteru sat vremena odgovarao na njihova pitanja.

Dotaknuo se i privatnih i profesionalnih tema, a između ostalog otkrio je svijetu da mu je trenutno najdraži igrač Luka Dončić.

Pitali su ga koji mu je bio najgori trenutak karijere i kako ga je prevazišao.

“Poraz u finalu od Dallasa kada sam igrao kao govno. Resetirao sam se, vratio osnovama, radio na stvarima u svojoj igri u kojima sam morao biti bolji da se odbrana ne mora osloniti samo na jednu stvar. Proveo sam tako sate i sate i sate svakog dana preko ljeta i vratio se bolji”, odgovorio je.

Rekao je da mu je omiljena knjiga Alhemičar, najdraži filmovi Gladijator i Kum, a najdraže mjesto za odmor Capri u Italiji. Ipak, većina pitanja svodila se na košarku, pa smo tako saznali da mu je najdraži trenutak u dresu Lakersa bio pobjednički šut protiv Denvera u finalu Zapada 2020. godine.

Ako bi morao birati saigrača za “dva na dva” protiv Michaela Jordana i Scottieja Pippena, odlučio bi se za Kobea Bryanta, Kevina Duranta ili Kyrieja Irvinga, a u idealnom natjecanju u zakucavanjima sudjelovali bi on, Vince Carter, Zach LaVine i Dominique Wilkins, ali ne i Jordan.

Potvrdio je da mu je san igrati u istoj NBA ekipi sa sinom Bronnyjem te je otkrio kako je završilo kad su posljednji put zajedno igrali: “Zadnji put sam razbio ploču kod zakucavanja pa nismo mogli završiti utakmicu.”