Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Košarkaš Crvene zvezde

Ognjen Kuzmić se oglasio nakon saobraćajne nesreće

kuzmic

Delegacija Crvene zvezde danas je obišla Kuzmića, a kako se navodi, oporovak ide najboljim mogućim tokom

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja poslije saobraćajne nesreće, zahvalio se danas svima koji su brinuli i slali mu riječi podrške.

“Želio sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživio i proživio. Na prvom mjestu predsjedniku kluba Nebojši Čoviću i svima iz Crvene zvezde, ljekarima i cijelom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, ljekarima u Banjaluci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću”, rekao je Kuzmić, a prenosi zvanični sajt kluba.

On se zahvalio i navijačima, kako je rekao, “moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce”.

“Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osjećam se dobro, i idemo naprijed”, rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom Centru u Beogradu.

Delegacija Crvene zvezde danas je obišla Kuzmića, a kako se navodi, oporovak ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali ljekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.