Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dražan Janjanin

Bh. bokser će tužiti Kuzmića jer je vozio pijan: Zamalo nas nije ubio

kuzmic

Janjanin je ogorčen na košarkaša jer mu nije uputio ni izvinjene, a dodao je i da će ga tužiti zbog udesa koji je izazvao

Bh. bokser Dražan Janjanin je za srbijanske medije govorio o sudaru na putu Banja Luka – Prijedor, kada je teže povrijeđen košarkaš Crvene zvezde i srbijanski reprezentativac Ognjen Kuzmić. Janjanin se tada vraćao iz Minhena sa svojim kumom, Markom Mijatovićem, kada je na njihov auto naletio Kuzmićev “porsche” i umalo ih nije usmrtio.

Janjanin je ogorčen na košarkaša jer mu nije uputio ni izvinjene, a dodao je i da će ga tužiti zbog udesa koji je izazvao.

– Odlučio sam da tužim Ognjena, kum i ja smo mogli da poginemo maltene ispred kuće. Kuzmić se nije sjetio ni poruku da pošalje meni ni kumu, da pita kako smo, a umalo nas nije ubio vozeći pijan svoj “porsche” – rekao je Janjanin.

On je objasnio da se sa kumom vraćao sa meča u Njemačkoj i da su žurili kući kako bi iznenadio porodicu kada se desio nesretan slučaj.

Podsjetimo, Ognjen Kuzmić je poslije nesreće prebačen u Beograd, neko vrijeme je proveo u indukovanoj komi zbog velikih bolova, a njegov oporavak teče po planu.