Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Utrka 21. maja

Olimpijski Komitet BiH potpisao partnerski ugovor sa “Stolačkim cenerom”

stolacki cener

Dođite na 2. Stolački cener i prisustvujte najdivnijem događaju Hercegovine, u Muzeju pod otvorenim nebom”, poručili su.

Ekskluzivni partnerski ugovor za sponzorstvo između Olimpijskog komiteta BiH i ‘Stolačkog cenera’ potpisan je u četvrtak u prisustvu generalnog sekretara Komiteta Saida Fazlagića te predsjednika UG “Kreni naprijed” Alisa Bolobana.

“Unutar ugovora planirano je da, pored izuzetne organizacijske podrške, krovna sportska institucija OK BiH i sponzorski podrži održavanje 2. Stolačkog cenera s adekvatnim angažmanom koji će ispratiti mukotrpno lanjsko i ovogodišnje zalaganje organizatora”, saopćeno je u petak iz ‘Stolačkog cenera’.

Iz UO Stolački cener zahvali su svojim specijalnim partnerima te naglasili kako su bogata turistička i gastro ponuda, mediteranska klima i pozitivan poduhvat stolačke zajednice samo neki od epiteta koji krase ovogodišnji Cener, pored već nabrojanih benefita za zdravlje.

“Dođite na 2. Stolački cener i prisustvujte najdivnijem događaju Hercegovine, u Muzeju pod otvorenim nebom”, poručili su.

Inače, Stolac će u subotu, 21. maja, biti domaćin druge po redu utrke “Stolački cener” koja se trči ulicama ovog grada.

Početak događaja planiran je u 9 sati.