aba liga

Poznati menadžer otkrio gdje će Nemanja Gordić igrati u nastavku karijere

nemanja-gordic

Gordić bi odmah mogao da igra, kako u ABA ligi, tako i u Top 16 fazi Eurocupa, gdje će rivali Mornaru biti Andorra, Gran Canaria, Bourg ili Unics iz Kazana

Nemanja Gordić, iskusni bh. playmaker koji je sa ekipom Budućnosti osvojio ABA ligu i branio boje Podgoričana u Euroligi, karijeru će nastaviti u Baru.

Potvrdio je to njegov menadžer Miško Ražnatović na svom Instagram profilu.

Mornar je još tokom ljeta želio da angažovati Nemanju Gordića, ali je bivši reprezentativac BiH odlučio nastaviti karijeru u Partizanu, sa kojim je imao fenomenalnu sezonu koju je prekinuo korona virus.

Podsjećanja radi, Partizan je bio na liderskoj poziciji u ABA ligi, briljirao je u Eurocupu, osvojio Kup Srbije u trenutku kada je sve prekinuto zbog korona virusa.

Nova sezona nije počela u skladu sa očekivanjima. Partizan je doživio šest poraza u regionalnom takmičenju i već sada je jasno da ga očekuje velike borba za mjesto u polufinalu play-offa.

Košarkaški Mornara večeras igaju protiv Cedevita Olimpije, a tri dana kasnije će odmjeriti snage sa Borcem u Čačku. U međuvremenu, bit će obavljene formalnosti oko potpisivanja ugovora, a Gordić će pojačati ekipu iz Bara u nastavku sezone.

Gordić bi odmah mogao da igra, kako u ABA ligi, tako i u Top 16 fazi Eurocupa, gdje će rivali Mornaru biti Andorra, Gran Canaria, Bourg ili Unics iz Kazana.

Gordićev novi klub odlično je ušao u novu sezonu ABA lige. Nakon 10 odigranih utakmica na omjeru su 8-2 i zauzimaju treću poziciju. Večeras idu u goste Cedevita Olimpiji (6-1). Domaćini su izraziti favoriti, a kladionica MOZZART na pobjedu slovenačkog sastava u Areni Stožice nude kvotu 1,35.

Ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenje, kompletnu ponudu MOZZART-a za susret u Stižicama možete pogledati OVDJE!