Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Eugenie Bouchard

Teniska zvijezda ponovo pristala na spoj s Instagram fanom

eugenie (1)

Sve je počelo prošlog mjeseca, kad je na društvenim mrežama zaključila da bi karantin bio “puno zabavnija s dečkom”

Teniska zvijezda Eugenie Bouchard drastično je popravila karantin jednom svom fanu, pristavši na spoj s njim.

Kanadska teniserka već je bila na spoju s drugim fanom prije dvije godine, a čini se da je odlučila još jednom okušati svoju sreću na spoju na slijepo.

Sve je počelo prošlog mjeseca, kad je na društvenim mrežama zaključila da bi karantin bio “puno zabavnija s dečkom”.

Nakon toga zapljusnule su je ponude i “životopisi” muškaraca zainteresiranih da joj prave društvo.

Eugenie je iskoristila priliku i odlučila spoju dati humanitarni karakter. Tokom Instagram livea s novinarkom Allie LaForce pristala je na spoj, a novac koji je obožavatelj spreman dati za spoj ide u humanitarne svrhe.

Taj sretnik je izvjesni Bob koji je njihov live zatrpavao svojim komentarima punim ljubavi prema Eugenie, a za spoj je ponudio oko 500 eura.

LaForce je potom tražila sedam puta više, koliko je potrebno da se plate obroci radnicima bolnice, a Bob je na to pristao.

Eugenie je od njega tražila da samo ponese WC papir, a on joj je ponudio 1.000 eura da na spoju naruči večeru s britanskim naglaskom.

View this post on Instagram

?

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

“Zašto mi to radiš, nabijaš mi krivicu. Moram pristati jer je za humanitarne svrhe, a uopšte mi nije ugodno”, rekla je i priznala da je očajna u imitiranju naglasaka.

Eugenie je 2017. izašla na spoj sa studentom Johnom Goehrkeom, a prošlo je toliko dobro da su otišli i na drugi spoj. Pitanje je hoće li ga Bob nadmašiti.