Ostali sportovi

Legendarni bokser

Tyson: Koristio sam umjetni penis, te mokraću žene i djece

09/08/2019

"Prvo sam koristio ženin urin, sve dok mi jednom nije rekla da će rezultati pokazati da sam trudan. Tada sam odlučio da mi je bolje da koristim urin djece"

I pred svega šta je napravio i izrekao, teško da Mike Tyson može šokirati nečim novim. Ipak, to mu je uspjelo.

Bivši najbolji bokser na svijetu je komentirajući za ESPN skandal s dopingom u koji je bio uključen nekadašnji košarkaš Panathinaikosa D. J. Cooper, koji je koristio mokraću trudne supruge, priznao da je on također koristio lažne uzorke mokraće na doping testovima.

Tyson je dodao da je i on koristio uzorke svoje supruge, ali i djece.

“Prvo sam koristio ženin urin, sve dok mi jednom nije rekla da će rezultati pokazati da sam trudan. Tada sam odlučio da mi je bolje da koristim urin djece.”

Voditelj ga je na to podsjetio da pored onog koji daje mokraću za analizu uvijek stoji doktor. Ali Tyson je objasnio kako bi doskočio tome:

“Koristio sam lažni penis. Većini muškaraca je neugodno kad im pokažeš penis. Zbog toga su automatski okretali glavu svaki put kad sam bio na kontroli.”

Tyson je 1986. postao najmlađi svjetski prvak teške kategorije u historiji, a karijeru i zamalo život su mu uništili sklonost opijatima i skandali. Zbog optužbe za silovanje 1991. je tri godine proveo u zatvoru.

Iako je u karijeri zaradio 350 miliona dolara, bankrotirao je.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.