Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

Jake policijske snage u Zenici (FOTO)

12/06/2015

Pred večerašnju utakmicu nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Izraela u Zenici raspoređen je veliki broj policijskih snaga iz cijele BiH.

U Zenicu već pristiže veliki broj navijača iz svih dijelova zemlje i atmosfera na ulicama najvećeg grada u centralnoj Bosni je istinska fudbalska, te do sada nije zabilježen niti najmanji incident.

Podsjetimo, reprezentacija Izraela je pod neviđenim mjerama zaštite doputovala u Zenicu. Svi automobili koji su se nalazili ispred hotela “Zenica” u kojem selekcija boravi uklonjeni su, a prolazak ispred hotela strogo je zabranjen.

Fudbalski savez Izraela izdao je proglas u kojem se od igrača traži da po dolasku u BiH ne izlaze iz hotela, pogotovo noseći obilježja države Izrael.

Utakmica šestog kola kvalifikacija za EURO 2016 između BiH i Izraela igra se večeras od 20:45 sati na zeničkom stadionu „Bilino polje“.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.