Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

Ognjen Vranješ: Tetovaža je bila glupost

19/06/2015

Zbog sporne tetovaže koju je poslije preuredio Ognjen Vranješ je na sebe skrenuo ogromnu pažnju bh. javnosti.

“Tetovažu sam uradio prije godinu i po, ali niko od igrača to nije vidio. Iskreno, mislim da nemam nekog objašnjenja. To sam istetovirao iz gluposti, a ne zato što sam to želio ili što me je neko nagovorio. Nije ni iz dosade. Najprostije rečeno, ne mogu objasniti zašto. Ne znam ni ja zašto sam to uradio. Ali sam odlučio prepraviti tetovažu iz poštovanja prema igračima i timu”, rekao je Vranješ.

Na komentare navijača, kako one pozitivne, ali i negativne defanzivac se nije previše obazirao, već mu je važno mišljenje selektora Baždarevića kao i podrška NFSBiH.

“Pobijedio sam mnogo veće stvari od ove, nemam ništa protiv naših navijača. Oni su tu da kažu šta im se sviđa, a šta ne sviđa. Meni je bilo važno da su igrači, selektor i Nogometni savez BiH stali iza mene i da mi niko od njih ništa nije predbacio zbog tetovaže”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.