Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za sp

Pogledajte sve najbolje šanse koje smo stvorili protiv Ukrajine

New Project (78)

Duel u Ukrajini, na Lavov areni posebno je oduševio fudbalske fanatike u BiH

Fudbalska reprezentacija BiH gostujući dvomeč sa Kazahstanom i Ukrajinom u okviru Kvalifikacija za SP, odradila je skoro pa perfektno. Od mogućih šest uzeli smo četiri boda i zadnja dva kola, u kojima ćemo biti domaćini u Zenici, čekamo s istim ciljem – uzeti minimum četiri boda iz duela s Finacima i Ukrajincima i plasirati se u play off za odlazak na SP u Katar 2022. godine.

Duel u Ukrajini, na Lavov areni posebno je oduševio fudbalske fanatike u BiH.

Ne zbog rezultata koliko zbog onoga što su gledali na terenu kada je performans našeg tima u pitanju.

Nakon prvih pola sata “adaptacije”, sve nakon toga bilo je uživanje gledati. Ekipa predvođena Edinom Džekom na terenu, ginula je za svaku loptu. I to je ono što nam je, slažu se mnogi, donijelo taj bod, a javnost oduševilo. Dolaskom Ivayla Peteva na klupu, reprezentacija je dobile jednu stvar koja nam je često bila najveća mana – da može da se vrati u utakmicu nakon greške i rezultatskog minusa.

Upravo to smo poakazali i sinoć. Nakon vodstva Ukrajinaca, i još jedne stopostotne šanse, uspjeli smo se vratiti, stvoriti nekoliko sjajni prilika, a na kraju i zabiti gol! Pogledajte na ovom OVDJE GOLOVE I SVE NAŠE VELIKE ŠANSE koje smo stvorili protiv Ukrajinaca…