Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Terim poslao jaranu e-mail, Kajtaza i Misimovića se ne sjeća?!

terim123

Fatih Terim, kandidat za selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, poslao je e-mail svom prijatelju Tariku Hodžiću, u kojem navodno stoji kako je zainteresiran za preuzimanje Zmajeva, te da istovremeno traži razgovore sa čelnicima Nogometnog saveza BiH na višem nivou, pišu danas mediji, pozivajući se na izvore u NSBiH.

Zanimljivo je da se popularni Imperator početkom decembra u Istanbulu sastao s članovima Radne grupe koju je oformio NSBiH (Sead Kajtaz i Zvjezdan Misimović), ali da se nakon toga nije javio njima, nego svom prijatelju na čiju je molbu i o svom trošku primio predstavnike NSBiH.

U međuvremenu su turski novinari objavili kako se radilo o klasičnom cirkusu, za Terimove vlastite potrebe.

Izgleda da se tom cirkusu, sada za potrebe NSBiH i Elvedina Begića, još ne nazire kraj.

Terim je sada poslao e-mail, a neko bi taj e-mail trebao predočiti čelnicima NSBiH, pa će taj neko Terimu odgovoriti kada tom nekome odgovore čelnici NSBiH?! Smijurija kakvu bh. Savez i reprezentacija ne pamti od svog osnivanja.

Pored Terima, Begić je u medije lansirao i ime Sven Gorana Erikssona, iako realno ne postoji niti jedan posto šansi da će ijedan od dva spomenuta stručnjaka preuzeti našu nogometnu A selekciju. Iz jednostavnog razloga. Plaću koju je odredio NSBiH, i Terim i Eriksson zarađuju kao dnevnicu u svom poslu.

No, nema sumnje da su Begić i njegovi istomišljenici spremni na beskonačno poigravanje sa ugledom Saveza i reprezentacije, a sve za račun jeftine vlastite promocije i bacanja prašine u oči bh. nogometnoj javnosti.

Zato neće biti iznenađenje ako se Begić zaputi u Istanbul na “pregovore”. Fotka s velikim Imperatorom je u igri. Neprocjenjivo za nogometne anonimuse.

Begić pozvao novinare na doručak, pa izdiktirao priču koja mu paše