"zatvorski turizam"

Uoči Italije i Lihtenštajna, BH Fanaticosi ostavili zanimljivu poruku na Facebooku

fanaticos

Zmajevima su do kraja kvalifikacija za EURO 2020 ostale još dvije utakmice. Nakon Italije na Bilinom polju, 18. novembra gostovat će u Lihtenštajnu

Najvatreniji navijači nogometne reprezentacije BiH, grupa “BHFanaticos” na svojoj su Facebook stranici, umjesto najave dolaska na predstojeću kvalifikacijsku utakmicu protiv Italije (petak, 20:45 sati), objavili zanimljiv post i fotografiju:

– Mi smo svoje davno rekli, ako bude trebalo, opet ćemo – poručeno je iz ove navijačke grupe, uz fotografiju na kojoj se vidi transparent s porukom:

“Vaše zadnje putovanje bit će zatvorski turizam!”

Podsjećamo, Zmajevima su do kraja kvalifikacija za EURO 2020 ostale još dvije utakmice. Nakon Italije na Bilinom polju, 18. novembra gostovat će u Lihtenštajnu.

Šanse za plasman na EURO svedene su na teoriju. Posljednja dva susreta u kvalifikacijama čekamo u sjeni velikog skandala koji potresa bh. fudbal. U policijskoj akciji kodnog imena “VAR” slobode je lišeno 12 osoba, među kojima su uposlenici Nogometnog saveza BiH, sudija, konrtolori, delegati, članovi komisija…


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.