Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Mobiteli

Koja aplikacija donosi najviše novca Appleu?

28/06/2015

Iako se pojavila tek prije nešto više od dva mjeseca, aplikacija za streaming video sadržaja uspjela je zasjesti na prvo mjesto aplikacija za Appleov operativni sistem iOS koje ubiru najviše novca na globalnoj razini.

Prema istraživanju App Annie, firme koja prati preuzimanja i prodaju aplikacija, u maju je to bila zasebna aplikacija za streaming HBO Now. Unatoč tome što s cijenom od 14,99 dolara mjesečno košta značajno više od prosjeka, uspjela je nadmašiti konkurentske servise kao što su Spotify i Hulu.

Izvrsnom plasmanu pomoglo je dobro tempiranje predstavljanja nove aplikacije – taman uz petu sezonu “Igre prijestolja” – kao i pet mjeseci besplatnog korištenja, ali i to što sve više gledatelja koristi pametne telefone i tablet računare za gledanje filmova i serija. Dobar rezultat mogla bi ostvariti i u junu.

HBO je počeo eksperimentirati i s prikazivanjem na Facebooku, gdje je besplatno emitirao dvije nove komedije (‘Ballers’ i ‘The Brink’).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.