Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predstavljen novi mobilni uređaj Huawei P8

Huawei P8 prezentacija 558

Kompanije BH Telecom i Huawei danas su u sarajevskom klubu Aquarius Vils, u prisustvu velikog broja predstavnika medija i drugih gostiju, predstavili Huawei P8 novi, fantastični Huawei P8 objedinjuje tehnologiju i uglađeni stil, a istovremeno je jednostavan za korištenje i ima revolucionarne funkcionalnosti kamere u uslovima slabog osvjetljenja.

Ovaj mobilni uređaj je vrhunac P serije mobitela koje su obilježili stil i funkcionalnosti, a s uređajem P8, Huawei je još jednom na tržištu predstavio inovaciju. Huawei P8 bit će u ponudi BH Telecoma, s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate, uz postpaid pakete.

[pull_quote_right]Kompanije BH Telecom i Huawei su na ovoj promociji podijelile čak 120 vrijednih nagrada, kako predstavnicima medija, tako i svima koji su za vrijeme predstavljanja Huawei P8 boravili u klubu Aquarius Vils[/pull_quote_right]

“Veoma smo ponosni što će Huawei P8 biti u ponudi BH Telecoma. Uređaj se zasniva na minimalizmu dizajna iz prošlih generacija P serije, ali i vrhunskoj eleganciji, majstorstvu izrade i izdržljivosti. BH Telecom uvijek ide korak ispred drugih i nudimo samo najbolje, a naše korisnike, čak i one najzahtjevnije, sigurno će oduševiti izgled i funkcionalnost ovog pametnog telefona”, istakao je Vedran Kešmer, iz Službe za asembliranu ponudu BH Telecoma.

Huawei P8 utemeljen je na literarnoj tradiciji. Detalji u dizajnu podsjećaju na stranice, uvez i korice tradicionalnih knjiga. Ima kućište od aluminija u jednom komadu, a oblik i odsjaj naglašava struktura

“Ovaj mobilni uređaj nudi revolucionarno korisničko iskustvo, posebno u pogledu kamere i povezivanja na mrežu. Huawei je uporan u namjeri da proizvodi najbolje pametne telefone za pravljenje popularnih selfie fotografija, tako da će fantastična prednja kamera od 8 MP impresionirati sve korisnike. Telefon je opremljen izuzetno moćnom unutrašnjom strukturom i softverom, pa vjerujemo da će P8 postati jedan od najtraženijih pametnih telefona i na bh. tržištu”, rekao je Dalibor Ritan, direktor prodaje kompanije.

 

U dobrom raspoloženju, ugodnom druženju i sa mnogo smijeha protekla je promocija novog pametnog telefona. Kompanije BH Telecom i Huawei otišle su korak dalje, te su na ovoj promociji podijelile čak 120 vrijednih nagrada, kako predstavnicima medija, tako i svima koji su za vrijeme predstavljanja Huawei P8 boravili u klubu Aquarius Vils.