Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stiže mobitel bez SMS-a i interneta (VIDEO)

Light Phone

Light Phone izgleda kao tanki digitron koji vam bez problema stane u novčanik, a sve što možete učiniti s njim jest zvati i primati pozive.

Poenta korištenja ovog mobitela je da ga koristite što manje, a lako ga možete povezati sa svojim standardnim mobitelom, samo što nećete dobivati poruke i bezbroj obavijesti o primljenoj pošti i tome ko je što komentirao na Facebooku.

Dok se moderna tehnologija svim silama trudi pridobiti što više naše pozornosti, postaje privilegija odmaknuti se od svega i uživati u trenutku. Zato mnogi millenialsi sve češće odlučuju isključiti svoje pametne telefone i vratiti se na starinske ‘cigle’, iako u ponešto manjem obliku.

Light Phone prikuplja sredstva na Kickstarteru, a kreatori Joe Hollier i Kaiwei Tand, koji su se upoznali tokom “30 Weeksa” – Googleovog programa za dizajnere, ističu da je njihov izum “mobitel kojim bježite od mobitela’.

Iako Light Phone zaista jest telefon, kao što mu i samo ime govori, ista riječ je danas postala sinonim za online komunikaciju, pa ovaj telefon, ironično, mnogima djeluje kao da nema veze s mobilnom telefonijom, piše Mic.