Stižu dva nova iPhonea i bit će puno jeftiniji!?

iphone

Appleovi telefoni nisu poznati po posebno niskim cijenama, ali u bliskoj budućnosti trebali bi postati puno pristupačniji.

Kako navodi analitičar Ming-Chi Kuo iz korejske kuće KGI Securities, Appleov iPhone za ovu godinu trebao bi imati 6,1-inčni ekran te dual SIM podršku, no najvažnija je informacija da bi mogao koštati oko 550 dolara. Uz dual SIM verziju, on bi trebao dobiti i standardni model, prenosi 9to5 Mac.

Ranije je i Bloomberg objavio kako bi Apple i za 6,5-inčni iPhone s OLED ekranom trebao dodati dual SIM podršku, što znači da bi u sljedećoj generaciji Appleovi telefoni trebali još više narasti i proširiti izbor za kupce. Tako trenutne glasine ukazuju na to da će središte Appleove ponude ove godine činiti nova verzija 5,8-inčnog iPhonea X uz modele s ekranima od 6,1 i 6,5 inča.

Uz to, ovih su se dana pojavile i glasine da će Apple lansirati novu verziju iPhonea SE koji je predstavljen 2016. godine, a za sve su zaslužni navodi da se telefon pojavio na popisu uređaja regulatora, prenosi francuski Consomac.