Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Anders Vejrgang

Čudo od djeteta izgubilo utakmicu na FIFA-i nakon 535 pobjeda zaredom

Vejrgang, inače profesionalni igrač FIFA-e u esport timu RB Leipziga, nije izgubio nijednu utakmicu na “vikend-ligi” u FIFA-i 21 mjesecima i iz vikenda u vikend popravljao je svoj omjer

Anders Vejrgang, 15-godišnji dječak koji je očarao svijet svojim umijećem u najpopularnijoj nogometnoj simulaciji, izgubio je prvu utakmicu nakon 535 uzastopnih pobjeda.

Vejrgang je postao apsolutni rekorder u Ultimate Teamu, načinu u FIFA-i 21 u kojem igrači slažu vlastitu ekipu i natječu se protiv igrača iz čitavog svijeta za virtualne nagrade. Svaki igrač u “vikend-ligi” može odigrati najviše 30 utakmica nakon čega će, ovisno o broju pobjeda, dobiti odgovarajuće nagrade.

Vejrgang, inače profesionalni igrač FIFA-e u esport timu RB Leipziga, nije izgubio nijednu utakmicu na “vikend-ligi” u FIFA-i 21 mjesecima i iz vikenda u vikend popravljao je svoj omjer.

Ali niz je prekinuo igrač s nadimkom “damesheet” koji je Vejrganga šokirao visokom 5:1 pobjedom u trenutku kad je mladi Danac u ovoj “vikend-ligi” imao omjer 25-0 i svi su očekivali da će ponovno dobiti svih 30 utakmica, ali nije uspio. Gubio je 0:2 i smanjio na 1:2, ali se onda previše otvorio i primio tri gola do kraja susreta.

Mladi Danac postavio je rekord u igri prije nekoliko mjeseci kad je došao do 300 uzastopnih pobjeda, što do tad nikome nije uspjelo. Trenutno mu je omjer 535-1.