Računari

Battlefield V

Ovako će izgledati jedna od najiščekivanijih video-igara

24/03/2019

Ova 10 puta veća mapa od najveće koja je već dostupna u Battlefield V nosi raznovrsne biome i čak 17 različitih vozila sa kojima ćemo bežati od vatrene stihije, a tu su i traktor, amfibije i helikopter

Electronic Arts i DICE počinju da promovišu nadolazeći Firestorm mod igranja u Battlefield V, pa svaki dana otkrivaju po neki novi detalj o tom Battle Royale modu.

Sada smo dobili i gejmplej trejler koji nas bolje upoznaje sa borbom do posljednjeg čovjeka koja nas očekuje, a imamo prilike da vidimo i samu mapu i lokacije koje ona nudi, kao što su bunkeri i ressuply stanice koje kriju vredna vozila i oružja.

Ova 10 puta veća mapa od najveće koja je već dostupna u Battlefield V nosi raznovrsne biome i čak 17 različitih vozila sa kojima ćemo bežati od vatrene stihije, a tu su i traktor, amfibije i helikopter.

Kada smo već spomenuli vatrenu stihiju, ona je odlično odrađena pa će tako sve pred sobom sravniti sa zemljom i u videu se može videti kako ruši kuće.

Firestorm mod postaje dostupan za igranje od 25. marta, a već sada možete preuzeti apdejt koji osim ovog mod donosi i brojne druge promene u sam Battlefield V.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.