Stiže 4K UHD na 32-inčnom monitoru

Philips 4K UHD BDM3275UP

Novi 32-inčni monitor dolazi s rezolucijom 4K UHD (3.840 puta 2.160 piksela) upotpunjujući Philipsovu ponudu veličina ekrana s ultra visokom rezolucijom koju već imaju 28-inčni i 40-inčni modeli.

Nudi doživljaj gledanja uz 10-bitnu dubinu boje bez gradacije, flicker-free tehnologiju sa smanjenim titranjem slike, kao i tehnologiju IPS-AHVA za širok kut gledanja od 178 stepeni. Namijenjen je prvenstveno dizajnerima, arhitektima i velikim poslovnim korisnicima.

Na osnovu mogućnosti povezivanja kao što su Display Port za brzinu prijenosa podataka do 10,8 Gbps, MHL za izravno povezivanje s mobilnim sadržajima (tijekom punjenja mobilnog uređaja u isto vrijeme), univerzalni HDMI i USB 3.0, novi monitor pruža povezivanje na širokopojasne izvore i gledanje video i audio sadržaja s nula latencije i u UHD 4K prikazu.

S njime dolaze dolaze i ugrađeni stereo zvučnici , kao i tehnologija MultiView. Sadrži Smart ErgoBase, pomoću kojeg je moguće spuštanje ekrana gotovo do razine stola, a baza uredno upravlja kablovima smanjujući ih na radnoj površini.