Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Računari

Stiže stolica u kojoj se može raditi ležeći

31/10/2015

Stolovi za kojima radite su čudni, ali ovaj proizvod kalifornijske firme Altwork je doista nešto posebno. Altwork Station omogućava rad u raznoraznim pozicijama, pa i – ležeći.

Za sada košta 3.900 dolara, a planiraju je prodavati za 5.900.

Kako tastatura, miš i ostala računalna periferija ne popadaju na tlo? Tako što su pričvršćeni magnetima

Namijenjena je programerima, dizajnerima, piscima… Ukratko, svima kojima je računalo primarni alat za rad. Nudi četiri osnovna načina rada, koje je moguće namjestiti pomoću dugmati na plohi stola: stojeći, za suradnju, redovni i fokusirani.

Stojeći i redovni poznati su vam od prije, no u fokusiranom možete zakrenuti stolicu u potpuno vodoravan položaj, skupa sa stolom i monitorom.

Ideja je koristiti različite načine u različitim situacijama, odnosno za različite potrebe. Promjena bi trebala pozitivno djelovati na mentalne procese. Kako tastatura, miš i ostala računalna periferija ne popadaju na tlo? Tako što su pričvršćeni magnetima.

Podrška za nogu savija se gotovo poput škorpionovog repa i jedna je od najsloženijih dijelova ove neobične stolice. Na raspolaganju je također i veliki izbor boja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.