Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Tehnomanija

Uskoro virtualna šetnja kroz Ilidžu

09/06/2016

Projekt “Rutmap” koji predstavlja interaktivnu mapu s virtualnim prikazom ulica, objektima i informacijama o turističkim atrakcijama te omogućava kretanje kroz grad uz virtualnu realnost ( od 360º ) uskoro će biti obogaćen detaljnim virtualnim prikazom Ilidže.

Općina Ilidža, na čelu s načelnikom Senaidom Memićem, ostvarila je saradnju s Rutmapom i svojim građanima, turistima i investitorima osigurala servis koji prati posljednje tehnološke trendove.

– Ovaj vid virtualne platforme jedan je od značajnijih projekata za Općinu Ilidža i služi kao instrument da atrakcije Ilidže istaknemo za sve posjetitelje, a velike potencijale učinimo dostupnim domaćim i stranim ulagačima uz prikaz od 360 stepeni – rekao je Memić.

”Virtualna Ilidža” korisnicima će biti dostupna za nekoliko mjeseci, saopćili su iz kompanije za web razvoj BetaTelStudio.

Komentari