Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivši nogometaš srpsku starletu isjekao nožem (FOTO)

soraja-naslov-8

Bivši nogometaš Stefan Mihajlović u noći između utorka i srijede, nožem je posjekao tamošnju starletu Soraju Vučelićevu po stomaku i vratu.

Soraja Vučelić je sa Stefanom i prijateljicama izašla u noćni provod, nakon čega su druženje nastavili u vili bivšeg igrača Crvene zvezde. Kako je vrijeme odmicalo, Soraja je u jednom momentu htjela da ode kući, ali joj Stefan, sa kojim je svojevremeno bila u vezi, to nije dozvolio.

– Krenuli su da se koškaju, guraju i u prvi mah smo svi mislili da se samo šale, kaže za Blic očevidac.

ef6bc670811c2c7483386a648898a23f

Foto: Blic

Međutim, kada je Stefan izvadio nož i počeo njime da maše u vazduhu, stvar je postala ozbiljna. Soraja je pokušala da pobjegne i u tom momentu ju je s leđa posjekao po stomaku, ali i vratu. Vučelić je istog momenta otišla u Urgentni centar, gdje su joj konstatovali posjekotine.

– Tačno je da sam završila u Urgentnom centru, ali on to nije namjerno uradio – rekla je Vučelić.

Blic je došao u posed fotografije koja je nastala pri ljekarskom pregledu, a na njoj se jasno vidi posjekotina na Sorajinom vratu. Ipak, Vučelićeva nije željela da ljekari pozovu policiju.

Stefan je od ranije poznat policiji. Naime, 2015. godine je svojim automobilom izazvao nesreću, udario u “fiat punto” i pobjegao sa lica mjesta kod majke. Čovjek koji se nalazio u “puntu” je preminuo.