Agencija za programiranje “Think”: Kunarac nije vlasnik spornog portala

infosrpska1

Agencija za računarsko programiranje “Think” koja se bavi pružanjem usluga zakupa hosting prostora i registracijom domena demantovala je navode da je odbornik DNS-a u SO Foča Srebrenko Kunarac registrovani vlasnik domena i zakupac hostinga portala Infosrpska. ba, piše BNTV.

”Željeli bi da demantujemo ovu informaciju pošto je očigledno došlo do zabune. U tekstu ste naveli (Srebrenko Kunarac, odbornik DNS-a u Skupštini opštine Foča je registrovani vlasnik domena i zakupac hostinga (mjesta na kom je skladištena internet prezentacija) portala infosrpska. ba.) i kao dokaz toga objavili ovaj link https://domainbigdata.com/gmail.com/mj/OVPvmVtKYzrAw-hOnjuhIw

Na ovom linku stoji informacija mailto:cmomir@gmail.com is associated to this person. E-mail adresu mailto:cmomir@gmail.com koristi naša agencija za registraciju domena za sve naše klijente a podatak da je ta adresa povezana sa gospodinom Srebrenkom Kunarcem stoji iz razloga jer naša agencija sarađuje sa gospodinom Kunarcem. Nigdje ne stoji informacija da je gospodin Kunarac zakupio ovaj domen i hosting nalog kao što i nije.

Domen i hosting : http://infosrpska.ba/ jeste zakupljen preko naše agencije i naše kontakt infomacije stoje iza ovog domena. Ali niti agencija Think niti gospodin Srebrenko Kunarac nisu vlasnici niti administratori portala http://infosrpska.ba/. Agencija Think je samo izdala uslugu zakupa i registracije domena i hostinga za ovaj portal i nikakav više odnos nema sa navedenim portalom, navodi se u demantu.