BiH

Banja Luka

Aktivisti Meridiana uručili LCD televizore Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja

08/08/2020

Vladimir Kajkut, direktor Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja, zahvalio se na donaciji kompaniji Meridian

Aktivisti Meridiana uručili LCD televizore JU Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“ u Banja Luci

Aktivisti kompanije Meridian u okviru svojih humanitarnih aktivnosti i donacija kojima redovno pomažu sugrađane i ljude kojima je pomoć potrebna i ovog puta posjetili su JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“ U Banja Luci i iskoristili priliku da djecu obraduju sa dva LCD televizora.

Vladimir Kajkut, direktor Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja, zahvalio se na donaciji kompaniji Meridian.

– Televizori i uređaji su nešto što nam je uvijek potrebno da bi djeci i omladini koja borave u domu boravak bio što sadržajni, edukativniji i zabavniji. Djeca se osjećaju sretnije kad nam dođe donacija ovog tipa – naveo je Kajkut i dodao da se izdvajaju velika novčana sredstva njima kao instituciji da bi djeca imala sve potrebno za život.

U Domu boravi trnutno 80 štićenika, dok je broj saradnika i zaposlenih oko 55.

– Nadamo se da će ova donacija štićenicima doma biti značajna i da će im naši LCD televizori poslužiti ne samo za zabavu nego i edukativno jer svjedoci smo vremena da se i školska nastava odvija online kao jedna od mjera koje su nastupile izazvanih virusom korona. Vjerujemo da je sreća u dijeljenju – ističu iz Meridiana.

Iz ove komapnije su poručili da i dalje nastavljaju sa svojim aktivistima pomagati i pružati pomoć gdje god je potrebna.

Kompanija Meridian je posjetila mnoge gradove u BiH, Srbiji i Crnoj Gori, kako bi svojim donacijama pomogla i usrećila svoje sugrađane.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.