Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Anketnom odbor u “slučaju Dragičević” dostavljena određena dokumentacija

davi dragicevic – banja luka- okupljanje 2

Anketnom odboru, formiranom Odlukom Narodne skupštine RS-a, s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica vezanih za slučaj stradanja banjalučkog mladića Davida Dragičevića, sve institucije kojima je upućen zahtjev dostavile su određenu dokumentaciju.

Ovaj odbor je na konstitutivnoj sjednici, održanoj u utorak 15. maja, uputio zahtjeve glavnom tužiocu Okružnog tužilaštva Banjaluka Želimiru Lepiru, ministru unutrašnjih poslova RS-a Draganu Lukaču, direktoru Zavoda za sudsku medicinu RS-a Željku Karanu i predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku da Odboru do danas dostave sve informacije i spoznaje koje imaju u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića.

Prva radna sjednica Anketnog odbora, kako je potvrđeno, bit će održana sutra. Na tu sjednicu Anketni odbor pozvao je direktora Zavoda za sudsku medicinu Željka Karana i načelnika Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Darka Ilića. Od njih će biti uzete izjave u vezi sa „slučajem Dragičević“.

Narodna skupština RS-a formirala je na posebnoj sjednici 10. maja Anketni odbor s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica vezanih za slučaj stradanja Davida Dragičevića.

Predsjednik Anketnog odbora je Branislav Borenović, zamjenik predsjednika Drago Kalabić, a članovi Nedeljko Glamočak, Milanko Mihajilica i Goran Đorđić.