Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sestra ubijenog Dženana

Arijana Memić: Sada je svima jasno da je moj brat ubijen

arijana

U Sarajevu je danas uhapšen policajac MUP-a Kantona Sarajevo koji je tokom uviđaja u Velikoj Aleji u noći ubistva Dženana Memića 8. februara 2016. godine ispitivao Alisu Mutap

Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana Memića, oglasila se nakon današnje informacije da je SIPA uhapsila još jednu osobu koja se dovodi u vezu s istragom u slučaju “Dženan Memić”.

– Tužilaštvo BiH je ranije već najavilo da je istraga proširena i znali smo da će morati doći do ovoga. Ovo je tek početak, a mi smo sretni i zadovoljni trenutnim tokom. Dolazi konačno i na vidjelo da nismo pričali neosnovano i mislim da je najkasnije danas svima jasno, da je moj brat ubijen te da je njegovo ubistvo zataškavano – napisla je Arijana na Facebooku.

– Kuda god ovaj slučaj krene od danas, mi stojimo pri onome što smo rekli i prije 5 godina – nećemo stati i nećemo se umoriti – dodala je Arijana Memić.

Podsjetimo, u Sarajevu je danas uhapšen policajac MUP-a Kantona Sarajevo koji je tokom uviđaja u Velikoj Aleji u noći ubistva Dženana Memića 8. februara 2016. godine ispitivao Alisu Mutap.

Iz nekoliko nezvaničnih izvora potvrđeno nam je da se radi o policajcu MUP-a Kantona Sarajevo Josipu Bariću.