BiH

Banja Luka

Sastali se mimo protokola: Stanivuković otkrio šta je razgovarao sa Vučićem

22/04/2021

Poručio je da je razgovarano o važnim projektima saradnje Beograda i Banje Luke

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Banjoj Luci dobio najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”. Mimo protokola, razgovarao je i sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

“Na ovaj dan dobijamo most koji se kreće graditi. Predsjednik me pitao da li treba još nešto, kazao da voli Banju Luku. Gradit će se škola u Vrbanji. Rečeno nam je i svi projekti koji su važni, naš narod iz Srbije gleda u nas i pomoći će Banjaluci. Dobiti smo izuzetno važnu garanciju da će Srbija pomoći u otvaranju dvije firme. Garantuju nam dvije firme koje će značiti nova radna mjesta. Ima li bolje? Ja sam zaista srećan da vidim da se Banja Luka razvija i ide naprijed”, naveo je Stanivuković.

Poručio je da je razgovarano o važnim projektima saradnje Beograda i Banje Luke.

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka Mladen Ilić uručio je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”.

“Ovim priznanjem se zahvaljujem na njemu jer znam ko ga je sve osvajao. Sada i ja postajem dio Vrbasa, i velike istorije grada Banjaluka. Čast je biti u društvu Petra Kočića, mnogobrojnih pisaca, pjesnika, sportista, umjetnika i ostalih. I ja sam danas postao Banjalučanin”, kazao je Vučić u obraćanju nakon uručenja priznanja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.