Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Božo Petrov svečano dočekan u Sarajevu (FOTO)

BiH

bozo petrov u sarajevu (3)
Foto: I. Kralj

Članovi kolegija Predstavničkog i Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) svečano su danas u Sarajevu dočekali predsjednika Hrvatskog sabora Božu Petrova koji boraviti u dvodnevnoj službenoj posjeti BiH, nakon čega je uslijedio sastanak delegacija.

Programom posjete predviđen je sastanak s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem te s predsjedavajućim i članovima Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem, Draganom Čovićem i Bakirom Izetbegovićem, dok bi u popodnevnim satima Petrov trebao razgovarati s vrhbosanskim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem.

Predsjednik Hrvatskog sabora posjetit će danas i Vitez, gdje je predviđen sastanak s načelnikom Općine Vitez Tomislavom Bošnjakom-Matićem i predstavnicima privrede, kulture i drugih djelatnosti u toj općini.

Za srijedu, 8. februara, planirana je posjeta Sveučilištu u Mostaru, sastanak s biskupom mostarsko-duvanjskim Ratkom Perićem, posjeta Franjevačkom samostanu sv. Petra i Pavla te razgovor s gvardijanom fra Dankom Perutinom.