Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čović dodijelio diplome V. generaciji Političke akademije HDZ BiH

akademija-hdz

Predsjednik HDZ BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović uručio je u srijedu u Domu te stranke u Mostaru diplome polaznicima jednogodišnje izobrazbe V. generacije Političke akademije HDZ BiH.

Nakon 2 semestra, 140 sati nastave, 22 subote predavanja i ispita, zimske i ljetne škole u akademskoj 2015./2016. godini, polaznicima su uručena uvjerenja, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ BiH.

Tom prigodom ravnateljica Političke akademije HDZ BiH i predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara osvrnula se na razdoblje od utemeljenja Akademije, koje datira od 30. lipnja 2010. godine, kada je Predsjedništvo donijelo odluku, do danas.

Svim polaznicima poželjela je da budu aktivni sudionici izbornih procesa i kao dio svih stožera na terenu i kroz sve strukture stranke.

Svim okupljenima sreću i uspjeh u radu poželjela je i Aleksandra Markić Boban, ravnateljica ureda Zaklade Hanns Seidel iz Zagreba.

Nazočnima se vrlo emotivnim govorom obratila i najuspješniji polaznica V. generacije Akademije Daria Karivan, zahvalivši se svim profesorima na trudu i strpljenju.

U svom obraćanju, predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, najprije je zahvalio svima onima koji su pridonijeli da se ovaj projekt HDZ BiH ostvari.

– Ponosan sam na sve vas danas okupljene i poručujem vam da vi trebate razumjeti da je prigoda za bolji život u Bosni i Hercegovini i bolje uređenje društva u vašim rukama. Već je toliko toga iza nas i toliko uspjeha onih koji su prošli akademiju, koja se prepoznaju u jednom vremenu u životu i najveća je vrijednost ove akademije da uz nas, postajete još bolji i kvalitetniji ljudi. Budite ponosni na ove vrlo emotivne riječi koje je u ime svih vas iznijela najbolja polaznica ove V. generacije naše akademije i siguran sam da ćete sa sobom ponijeti jedno lijepo iskustvo. Još jednom, svim polaznicima upućujem iskrene čestitke, a profesorima zahvale na trudu i obrazovanju koje su prenijeli na sve polaznike – naglasio je dr. Čović.